CERCAR AL WEB (ESC PER TANCAR)

Skip to Content

Events

2020

Reunions d’empresa

L’Hotel Les Torres és el lloc ideal per a realitzar reunions d’empresa, conferències, esdeveniments i congressos. Disposem de diverses sales, entre les que destaca un ampli saló per a 400 persones, integrable en dues sales si cal. Wifi gratuït a les zones comunes i a les habitacions. La disposició de les sales i de les taules es pot organitzar i decorar al seu gust (en forma d’aula, en forma U, forma teatre, etc.) A més, es pot incorporar l’opció d’afegir un coffe break i / o contractar serveis addicionals.

MÉS INFORMACIÓ

Celebracions familiars‎

El nostre hotel també és el lloc ideal per a realitzar reunions amb amics i familiars. Els seus espais exteriors, en la natura, juntament amb la professionalitat dels seus empleats i la capacitat de les seves sales, fan de l’Hotel Les Torres el millor lloc per celebrar comunions, aniversaris, casaments i batejos.

MÉS INFORMACIÓ

Events a mida

A l’Hotel Les Torres disposem de diversos menús per a grups i per celebracions especials, per experiències úniques, a un preu assequible. A més dels menús, és possible contractar serveis addicionals, com animació per als nens o música, barra lliure, Candy bar, etc. Pregunti a recepció sobre els nostres menús i preus especials d’allotjament que podem aplicar per a grups i ocasions especials.

MÉS INFORMACIÓ

Contacta’ns per ampliar informació i reservar

    Introdueix el codi:

    captcha

    to-topto-top