CERCAR AL WEB (ESC PER TANCAR)

Skip to Content

Descubre nuestro Hotel Les Torres ***

Hotel Les Torres ***

L’Hotel Les Torres compta amb 40 habitacions de categoria estàndard. Habitacions dobles d’ús individual, dobles (amb dos llits i amb llit de matrimoni) i triples. L’Hotel Les Torres és ideal per a persones que volen descansar i / o fer turisme i per a treballadors i persones que vénen a la zona amb motius de negoci.

L’Hotel Les Torres és ideal tant per a reunions d’empresa i de negocis com per a esdeveniments i celebracions socials (casaments, batejos, comunions, aniversaris i molt més). L’hotel disposa d’un saló amb capacitat de fins a 400 persones i diverses zones exteriors aptes per a realitzar aquests esdeveniments. A més, l’hotel disposa d’una sala de jocs, amb una terrassa acollidora i amb un ampli pàrquing privat. La recepció de l’Hotel Les Torres està oberta 24 hores a el dia i compta amb un equip de professionals sempre a la seva disposició.

Les habitacions de l’Hotel Les Torres tenen una superfície de 24 metres quadrats i estan equipades amb wifi gratuït, calefacció, aire condicionat, TV, assecador i caixa forta. Algunes de les habitacions tenen vista a Montserrat. Així mateix, l’hotel compta amb habitacions per a persones de mobilitat reduïda

Serveis exclusius

servicis_hotel_ca

CONFORT I TRANQUILITAT

Les nostres habitacions

to-topto-top